Året 2020

Jeg har skrevet min mening om vores land, og det må da være sandhed, for jeg fik 30 dages udelukkelse af facebook for det. De straffer folk, der ikke har deres politik, og det er altså i min optik, synd for dem. De har ingen mening, og måske heller ingen hjernekapacitet.

Danske borgere, der stemmer på de røde og blå partier, ønsker virkelig at blive styret af islam. Vi får ikke flere muligheder, når det sker. Så Tænk lige på, at I bestemmer, at jeres børn og børnebørn må leve under muslimer. De vil blive slaver. Mon de er stolte over jer, der har svigtet dem, fordi I troede på landsforrædere. Kender jeg vores politikere og medier, så bliver jeg sikkert straffet for at skrive sandheden. Det er jeg vant med. Vi har jo korrupte politikere og medier, (Facebook) der ikke tillader at blive sagt imod. Hvem betaler jer? Skam jer. Lad jer blive ramt af jeres negative indstilling til livet. I er og bliver tabere, der tjener penge på korrupte politikere. Altså laveste kaste, der aldrig kommer videre.

Kultur- og kirkeminister Joy Mogensen

Hvor er det skønt, at vores kultur- og kirkeminister igen er kommet i arbejdstøjet. Hun vil jo gøre alt for, at kulturen kommer i højsædet. Desværre så tænker ministeren kun på islamisk kultur, der skal fremmes her i landet. Hendes mening om moskeer kender vi jo alle. Der skal bygges mange flere moskeer, og så skal kirkerne nedlægges. Faktisk burde hun være islamisk kultur- og moskeminister, for det er jo, hvad damen vil fremme.

Nu gik det i vasken med at blive "Jomfru Joy", for gudsbarnet nægtede at blive født levende. Det må jo have tænkt på, hvor frustrerende det vil være, ikke at have en far og mor, men kun blive et fabriksbarn. Mon ikke damen vil prøve igen, for hun mangler jo noget at lege med. Det er da godt, at hun ikke valgte at blive familieminister, for så ville der jo kun blive født fabriksbørn fremover. At damen er blevet radikaliseret, er der ingen tvivl om, for hun er jo helt forblindet af Erdogan og hans drømme om islamisk magt over hele jorden. Nu er Joy jo virkelig meget populær og ligefrem elsket af alle danske borgere, og de vil da efterligne hende, så meget, det er muligt. Det skriver medierne i hvert fald. Fremtiden vil blive uden familier og opdragelse i hjemmet, så børn bliver langt lettere at styre, når de kommer til verden ved kunstige befrugtninger. Mon det er sæd fra Erdogan, der skal lægges til grund for jomfrufødslerne? tja der sker sørme meget i vores verden, men mennesker er desværre blevet langt dummere og aner det ikke, fordi de bliver født uden kærlighed men kun for at blive slaver og legetøj for de få.

Demens

Demens er en folkesygdom, der breder sig meget hurtigt. Det er især kendetegnende for mange politikere, der har været så heldige at blive stemt ind og som skal styre Danmark. De har lugtet lunten, og derfor har de fået os meldt ind i den korrupte union. Nu skal de kun sidde og lade som om, de yder noget, mens de skovler ind til sig selv, altså hvad penge angår. Jo værre sygdommen træder frem, jo før skal de forlade deres stol, for når det bliver for synligt med de mest tåbelige ting, de siger og gør, så går de på pension. Det er årsagen til, at de både skal have meget høj pension og så tidligt, at de ikke bliver til grin for borgerne. Jamen hvad betyder demens da? jo, det starter med, at hjernen bliver konfus. De kan ikke huske noget mere, de vrøvler og aner ikke, hvor de er. Vi kan se, at en kirkeminister går ind for islam og bygger moskeer, mens kirker nedlægges. Eller en skatteminister, der sender skattekroner ud til svindlere, som bare er klogere til IT. Det er jo også nødvendigt at ansætte eksperter til deres ministerjob, for de aner intet om de områder, de har fået tildelt. Vi har altså for det meste demente politikere, der er kransekagefigurer uden at gøre andet end at sidde og se kloge ud.

Jamen, kan demens da ikke forebygges? jo, men så skal hjernen forsynes med fedt og kalorier, der sørger for at hjernecellerne bliver stimuleret. Veganere er blandt dem, der er meget stærkt angrebet, for de nægter at passe på hjernen. De har tabt på forhånd, så vil man have en god medarbejder, så undlad at ansætte en veganer, for vedkommende bliver kun ringere og ringere. Vi kan også sige, at demens er som at blive radikaliseret. De er så langt fra at kunne tænke selv, at de er til fare for samfundet. Det værste er dog, at vi sender vore børn i vuggestue og børnehave, hvor radikaliseringen starter. Det er jo radikale pædagoger, der præger børnene.

Indenfor medierne, da er det sørme også radikaliserede journalister, som bestemmer, hvad der er sandt, og hvem der styrer dem. Vi skal ikke tro på, hvad de skriver og siger, for det er kun deres sandhed, der kommer frem, ikke den rigtige sandhed. Den må vi selv finde ud af. Dette fordrer dog, at vi kan tænke selv, og eftersom vi startede med at blive radikaliseret allerede i 1960erne, så skal der virkelig arbejdes hårdt for at undgå deres påvirkning. Vi skal simpelthen tilbage til dengang, vi havde familier med både far og mor, og hvor børn lærte om respekt og ansvar for hinanden. Vi vil måske vågne op igen og blive mere menneskelige.

Fabriksbørn.

Nu vil socialdemokraterne have, at børn helt ned til vuggestuealderen skal være på institution hele dagen. Hvis forældre ikke sender dem på disse fabrikker, så vil partiet fjerne børnepengene.

Hvorfor ikke gå den sidste del af vejen og sende børn på fabrik, hele døgnet.

På denne måde vil alle børn blive ensrettet og gode socialdemokrater. Nemmere at manipulere med. 

De må under ingen omstændigheder, få lov at tænke selv. Derfor skal selv lege foregå sammen med pædagoger, der bestemmer hvilke lege der er sundt for de små kræ.

Forældre må ikke opdrage deres egne børn, og de vil blive straffet, hvis pædagoger opdager at de forsøger at præge børnene.

Sidst der var en syg mand, som ville have ensrettet mennesker var, da Hitler arbejdede på denne form for mennesker.

Er socialdemokraterne virkelig blevet syge? Tja, de mangler jo medlemmer, og noget skal der gøres, for at folk igen vil stemme på disse tosser.

Jeg er glad, meget glad for, at jeg ikke er barn af i dag, for de har jo ingen fremtid som mennesker. Hvor vil vi få mange tabere i fremtiden. Men det er jo kommunistisk, ik.

Det er altså kommunerne, der skal bestemme, hvilken familie, der er ansvarlig og egnet til at have børn. A- eller B mennesker. 

PS: vi kan jo se på vore politikere, som ikke har fået en god barndom. De er jo hjerneblæst af pædagoger og har ingen personlighed. Selv venstres dejlige Karen ælde kvinde går varmt ind for kommunistisk tvangsfjernelse af børn. Men hun er jo også blevet skadet fra barnsben.

Flygtninge advokaternes guldæg.

Der er rigtig gang i forretningen med flygtninge, der gerne vil til Danmark og de andre nordiske lande. Det er ligefrem et bume, især på grund af krigen i syrien. Derfor er der ret så mange derfra og selv IS sender masser af unge mennesker hertil. IS er nu ganske kloge, for på den måde, så lader de jo os danskere betale, for deres spioners ophold og levevis. De unge mænd skal bare huske at sige til de dumme danske tosser, at de vil blive henrettet, hvis de kommer tilbage til hjemlandet. Så kommer de automatisk på tålt ophold. flygtningenævnet siger så, at de er i sikre hænder. De får et flot hjem, med alt tilbehør.

selvfølgelig får de penge, så de kan klare sig, og de skal da også lære dansk, for måske kan de få brug for det fremadrettet. selvfølgelig skal de alle have tv  og computer, for de kan holde forbindelsen til hjemlandet intakt. Selvfølgelig skal de ikke arbejde i Danmark, men kun nyde friheden. Terroristerne får simpelthen ”Helle” takket være flygtningenævnet. Desværre så kan de kun komme hjem på ferie, og så må de ikke tage mere end 75000,00 kroner med sig, hver gang. Det er da umenneskeligt.Heldigvis er der ingen problemer med at modtage kontanthjælpen, for den sende ned til dem, uden de behøver at gøre andet end skrive adressen. Flygtningenævnet mener dog, at disse terrorister skal retsforfølges her i Danmark. Det er jo levebrødet for nævnet, der består af advokater og dommere. De tjener mange millioner når de skal være forsvarer og anklagere for terroristerne. Og sagerne sørger de for skal gå helt op til højeste ret. Hvem der betaler for disse retssager, det er da staten, altså os borgere. Men advokaterne og dommerne betaler nok lidt i skat, og så er det fint, siger vore politikere. 
Hvis der skulle være så naive danskere, der tror at flygtningene søger hjælp, på grund af krige, så er det skudt helt ved siden af. Mange af dem har til opgave at bekrige os, på et velegnet tidspunkt. Det er simpelthen den nye måde at gå i krig på. Det er da smart. og hvor er vore politikere dog dumme og naive. Vi beder jo om at blive overtaget af is.Jeg synes også at det er smart af dansk flygtningenævn, for de skal vurdere om flygtningene kan sendes hjem, og hvorfor dog sende guldet ud af landet? Nævnet er måske ikke korrupt, men kun pengebegærlige.

Alle disse flygtninge, der er på lålt ophold, kunne vi give en anden identitet og sende dem ud af landet, men de er sikkert kloge nok til at komme tilbage, for de får jo også en stor del af pengene.

Regningen til flygtningene skal betales og kommunerne har fundet ud af at skolerne og sygehusene skal have mindre tilskud, og skatten skal sættes op.

Jo vi skal da leve op til menneskerettighederne, det er jo advokaterne som har lavet lovene, og de skal nok sørge for vi at vi kører efter deres love. Men igen " vi hjælper mest terrorister" og advokater og dommere.

Hvem er egnet som statsminister?

Søndag var der i tv emnet hvem vælgerne vil have som statsminister, og her var der ikke så mange der mente at DF formanden var egnet.

Her vil jeg give disse kompetente vælgere ret. Christian Thulesen Dahl er alt for ærlig. Han skal først lære at sige en ting og gøre det modsatte.

Som statsminister skal man helst være korrupt, så enkelt er det. Ser vi på tidligere statsministre, så lever alle op til dette krav.

Helle bruger millioner af danske skattekroner på at vise verden, at hun er dum. Man er da dum, når man giver 400 millioner kroner ud til klimaforskere udlandet, som intet gør for klimaet. Men hun får vist flag. Hun siger at det går ufatteligt godt, og socialdemokrater tror hende, for i morgen har hun fundet en ny løsning.

Lars Lykke kan slet ikke finde ud af at betale sit eget tøj, eller private rejser. Ham falder i søvn og dummer sig når han åbner munden.

Fogh slikkede for USA som en forvirret kat, og gik i krig med dem, for at vise sig som underhund. Hele verden skulle så se og hører på hans engelsk fra natostolen. Cirkusklovnen giver snart plads til andre klovne. Han har bare været en tro undersåt og marionet dukke til USA. Men de vil bare ikke have ham fastboende hos sig.

Nyrup gjorde forskel på folk. De der ikke var stuerene, ville han ikke snakke med. Hans egen datter svigtede han også, men hun var jo heller ikke renlig, og stueren. 

Altså endnu har DF formanden ikke vist sig som korrupt, men måske kommer det en dag.

Hallo kære dansker, vi har jo de politikere, vi har været med til at vælge. De er bare alle LEVEBRØDS-politikere. Mange vælgere har vist glemt at vi er unionsborgere, og skal følge denne korrupte samling politikere, der også beatemmer over os.

Knæk canceren.

Nu skal der igen samles ind til kræftens bekæmpelse.

Det er da den bedste pengemaskine, som er opfundet af kløgtige læger, advokater og politikere. De spiller på frygten og gnider sig godt i hænderne, for alle disse millioner af kroner som kommer ind, fylder deres lommer til from glæde.

Det er ikke så få indsamlinger, kræftens bekæmpelse har haft gennem tiderne, og endnu er der ikke blevet reddet kræftramte, på grund af disse penge. Det må være lidt flovt for dem at læse om de mange patienter, som ikke klarede sygdommen. Der er nu mange patienter, som overlever den farlige sygdom, men det er bare ikke, fordi læger har fået bedre metoder, maskiner eller klogskab.  Jeg kan ikke drømme om at medvirke til at fylde penge til disse korrupte personer, som koldt og kynisk bruger frygten, til at lokke penge til sig.

Nu tror jeg bare ikke, at ret mange mennesker har tanken om, at det kun er et spil for galleriet, men disse mennesker er nådeløse, når de kan se bankkontoen vokse.

Læger er igen ved at nærme sig status som Vorherre, eller pave, og de er da også i gang med at tænke på sig selv, for de påstår, at vi mangler 5000 læger i Danmark.

Vore sygehuse skal kunne klare flere tusinde patienter, som skal kunne indlægges.

Er man ikke syg, så bliver man det, når først lægen har indlagt en.

Jeg venter nu på, at man også vil knække ebola, for den påstås at komme og udslette os alle. Der er virkelig penge i sygdomme, for lægestanden.

Det var en and.

Svenskerne måtte krybe til korset og indrømme, at de lavede et lille nummer med en påstået ubåd, der skulle være russisk, og den var i gang med at invadere det rige land.

Sandheden er desværre, at den svenske regering vil bruge mindre penge på flåden og militæret.

Mange mennesker vil blive arbejdsløse og så fandt en kvik fyr på anden.

Nu skal der bruges millioner af svenske kroner på at sikre sig landet ikke bliver overfaldet af de slemme russere.

Her er der jo bare endnu et godt bevis på, at selv svenskere er korrupte og bruger alle midler for at beholde deres job. Men det var altså kun en lille svensk and og ikke en stor brutal russisk ubåd.

Korrupte politikere.

I ukraine skal der være valg, men uanset hvem der vinder valget, så vinder de korrupte politikere.

Heldigvis er der noget der hedder europæiskt union, og disse politikere der sidder med magten, vil så gerne betale regningen som ukraine har til Rusland. Disse tåber til europæere har ingen hjerne, og derfor så glæder de sig til at blive gjort til grin. Det har altid være de mere kloge, der tager fusen på de dummere, og her passer det jo rigtig godt.

Nu er unionen jo også korrupt, og den bruger borgernes penge som den egne. Hvis vi, der er betalere, fik muligheden for at sige ja eller nej til at hjælpe korrupte politikere, så ville svaret været klart nej.

Hvordan kan vi dog få smidt alle disse nassere i unionen ud? De burde sendes på en øde ø og klare sig selv.

Tomme tønder buldrer stadig mest.

Vi hører igen forskere som er experter på klima, og de problemer der kommer fra os.

Jamen er forskerer da dumme, eller snakker de kun for at blive set og hørt i tv?

Jorden slides af os og det vil vi altså blive ved med at gøre. Vi kan stoppe disse hyklere, der får penge for at snakke om noget de ingen forstand har på.

Det hykleriske er jo, at de snakker om fremtiden skal løse opgaverne. Hvis vi virkelig vil stoppe vores undergang, så skal vi stoppe i dette øjeblik. Ikke eet sekund senere.

Vi lukker for alt strøm. Vi lukker for olie og gasrørerne.

Hvem vil være med til det? ”ingen”

Mennesket er kapitalistisk og kan ikke leve uden de mange unødvendige ting, som er fremstillet.

Hvem vil kunne klare at leve uden strøm? Man kan endikke komme ind i ens bolig, fordi det kræver strøm. Vi skal til at færdes uden bilen, jamen ingen gider gå på arbejde.

Selvfølgelig ville dette gavne jorden ret så meget, men vær nu fornuftig og vedbliv at være et menneske.

Vi har sat en masse i gang og har fået et godt liv, mener vi da. Det skal vi vedblive at have.

Men vi skal lukke øret for de forskere der truer med jordens undergang.

Den tid den sorg. Jeg kan dog sige at der ikke bliver nogen som oplever undergangen i ret mange sekunder.

Vi burde helle bekømre os om den store trafik der foregår i rummet. Flere sten på størrelse med jorden og større. Rammer der bare én af dem vores planet, så er alle problemer væk.

Vi har for mange kloge hoveder, der bare ikke er klogere end et 7 års barn. De får bare mange penge for at sige ting som er passende usikre, mest fordi de ikke vil tages for at være erasmusmontanusser.

Det er med forskere som med politikere, de siger så meget og ingen tror på dem, med rette. Er det ikke korrupt, det mener jeg.

Taberbørn.

Vore børn er på vej til at blive fremtidens tabere.

Det er barske ord - men ikke desto mindre sandheden.

Vores regering har fået helt forkerte oplysninger fra kloge hoveder, der vil have, at vi i fremtiden vil finde langt flere mennesker, der skal have hjælp for at kunne klare de mest simple opgaver.

Årsagen er så enkel, at de ikke regner børn for ret meget.

Børn skal oplæres på fabrikvis måde. Jo flere elever, der er i samme klasse, jo bedre. Jo større skoler, jo bedre. De skal naturligvis være i skole HELE dagen. Børnene skal selvfølgelig også lære at lege, men kun de lege, som pædagoger mener, er vigtige for udviklingen. Børn må ikke være børn men skal ligesom svin, være i store flokke, og her bliver alle ensrettet. Om de bliver klogere, er op til pædagogerne.

Når disse børn bliver voksne, så er de sikkert nemme at styre, for de har ingen selvværd.

Hvis vi virkelig gerne vil have, at vores børn skal blive dygtige, så skal skolereformen laves helt om igen.

Børn skal lære deres fædre og mødre at kende. De skal opdrages af forældrene og ikke sendes på institutioner (fabrikker).

Enten skal mødre eller fædre blive hjemme, mens børnene er i alderen 0 til 16 år. Børn skal ikke på fabrik, før de skal i skole. Når de så starter med at få viden fra skolen, så skal det foregå i små klasser, højst 7 til 8 elever i hver klasse, og ikke mere end 4-5 timer om dagen. På denne måde vil der ikke være så mange, der bliver sorteper, for man kan ikke gemme sig. Mobning og andre negative handlinger, har heller ikke grobund. I denne tid snakkes der om indeklimaet, og der er ingen, som kan finde ud af, at når 26-28 elever er samlet, så bliver der jo pruttet og skabt gasarter og sygdomme, så det batter. Denne stank vil man fjerne ved at sætte sugere på i alle rum. Jo, det er hvad man kalder for ”goddav mand økseskaft”.

Med denne reform vil det blive den bedste og billigste måde at klæde vores børn på, så de kan klare sig i fremtiden.

Vore politikere påstår dog, at det vil blive langt dyrere og ikke nær så godt. Det kommer desværre an på, hvad de mener med denne påstand.

Men er vore børn ikke værd at betale for, at de får en god balast i fremtiden?

Det bliver langt dyrere med alle disse fabriksbørn, der bliver tabere. Det vil virkelig koste penge for at holde dem i live hele deres liv. Men det er bare en anden kasse, man bruger. Det er der bare ingen fra regeringen, som vil erkende. Det er jo det, der kaldes for ”Kassetænkning”.

Vi har desværre mange politikere, der ikke selv har ret megen klogskab i rygsækken. De er for det meste tabere, som ikke kan udføre et job i det private, hvor der skal lidt tankevirksomhed til for at klare selv et simpelt job.

Fremtiden er dyster, for det bliver fabriksrobotter, som hverken kan læse, regne eller løse opgaver, selvstændigt.

Hvor er det sørgeligt at vore efterkommere, bliver hjernetomme robotter, der har mistet fantasi, følelser og livsglæde. Men det er måske prisen for at kapitalisterne har magten over os.

Vi burde kræve at vore politikere, at de ser hvordan aberne lever livet i naturen, for det er langt at foretrække, end robotlivet.

Korrupt union.

Vores dejlige europæiske union er kommet til at bruge en kæmpestor portion euro, som de slet ikke anede.

Der er slet ingen styr på finanserne, og alle politikere har brugt mest tid på at sørge for sig selv økonomisk.

Det er jo noget skørt, at disse politikere, der ingen euro har til rådighed, bare sådan kan give løs af euro til sig selv og til udenlandske politikere.

Unionen bedrager de lande, som er underlagt unionen, og selv politikere, der slet ikke er med i denne forsamling, får tilsendt milliarder af euro, og det er kun de korrupte politikere, det gavner.

Selv formanden for unionen er blandt de værste, men det kan ingen vel fortænke ham i. Det er jo et tag selv bord for disse korrupte parasitter. Han gnider sig i hænderne og griner godt af europæiske borgere, fordi de ikke kan udnytte systemet.

Nu skal unionen finde penge til endnu flere gaver, som deres sammensvorne venner har brug for.

Hvor kommer pengene fra?

Jo hvert euroland betaler et stort beløb for at være med i cirkusset. Men med alle de udgifter, unionen har, så skal samtlige borgere også medvirke til at betale.

Skal der indføres noget så fint som en særlig EU-skat, hvor samtlige borgere skal betale for at holde unionen i live. Altså en unionsborgerskat? De eneste, der ikke skal betale, er politikerne, for det er jo dem, der skal have pengene.

Hvor vil det blive en solskinsdag, når unionen går ned med mand og mus. Vi borgere vil spare masser af penge på dette politiske eventyr, som kun har været til politikernes glæde. Lad os demonstrere mod disse skadedyr, der intet yder til samfundet, men kun er til skade for alle. De er jo ikke engang kontanthjælpen værd.  

Debatten om flygtninge er virkelig kørt af sporet.

Vi danskere er så glade for at tage imod flygtninge, det påstår i hvert fald de mennesker, der går ind for, at vi skal have flere flygtninge hertil. Kikker vi dem efter i sømmene, så er årsagen bestemt ikke, fordi de er så barmhjertige og menneskelige. Årsagen er, at der er penge i flygtningene. Altså penge til danskere, som bliver betalt af staten.

Det er da uhyggeligt, at de hyklere forsøger at bilde os andre ind, at vi gør flygtninge en god gerning. Det er jo ikke rigtigt. Jeg vil kun tro på, at det er velment, hvis hver dansk borger betaler udgifterne for flygtninge af egen lomme. Det vil aldrig ske, er jeg sikker på. Hvor er det dog nemt at sige VI har råd til at hjælpe flygtninge, når man vil bruge andres penge.  Kære barmhjertelige borger, betal 8000 kroner om måneden for een flygtning, så kan du sige, at du er et godt menneske.

I denne tid er det syrere der kommer hertil. Det er dem, der har råd til at flyve herop og selvfølgelig forventer de, at den danske stat sørger for dem, med hvad de har brug for.

De nasser på os og griner ad vores naivitet.

Men under debatterne omkring flygtninge, da er der ingen, som prøver at finde ud af, HVORFOR de flygter?

Ingen gider at tænke sig om, og gør man det, så bliver det virkelig alvorligt for os.

Jeg kan slet ikke se, det er forkert af de mange flygtninge der kommer herop.

Vi er jo årsagen til, at de flygter. Den værste djævel er Amerika.

Vi troede på, at Irak havde masseødelæggelses-våben, det påstod amerikanerne i hvert fald. Der blev slagtet rigtig mange på dette grundlag, og nu er det jo efterkommere, der forsøger at få et værdigt liv igen. De kalder sig for IS og er blevet regnet for at være terrorister.

Nu flygter så unge mennesker fra militærpligten, og hvis de tænker sig om, så har de jo selv skrevet deres dødsdom.

De, der er kommet herop, vil blive dræbt så snart de lander i Syrien. Altså vil de komme til at leve heroppe på tålt ophold.

Vi danskere er skyldige i at forsvare disse desertører  og  må leve med det. Vi skal nok blive straffet.

Og flygtningene skal lære at forsvare sig, for den dag at IS støtterne kommer her til Danmark igen, så vil de andre jo blive straffet for deres fravær i deres fædreland.

Det er nok også derfor, at flere syrere er vendt hjem og kæmpe for deres land, mens tid er. Det er ikke krystere der rejser hjem, men de, der bliver her, vil få et usselt liv uden deres livs baggrund.

Jeg vil gerne, at vores regering hjælper flygtninge i deres hjemland og de nærområder, hvor folk lever en kummerlig tilværelse. Men så er det jo kun flygtningene, der hjælpes, og ikke danske advokater og folk, der tjener på flygtningene.

Morten Østergård  siger i tv, at vi danskere skal stoppe med at være krævende, og søge om hjælp, hele tiden.

Vi skal derimod lade vore hjerte banke for udenlandske  borgere  der virkelig har brug for hjælp.

Morten mener, at alle de stakler af unge mænd fra Syrien, som er flygtet herop, fordi de ikke vil være med til at forsvarer deres land, de skal virkelig have al den hjælp vi kan give dem.  Nu har de brugt tusindvis af kroner til menneskesmuglere for at komme helt herop, og derfor så skal vi da betale disse udgifter. De er en stor gevinst for Danmark og så gør de os rigere, siger den godmodige Morten Østergård.

De skal også have dansk statsborgerskab, så de kan rejse hjem og besøge familierne, og lade Danmark være deres redningsplanke.

Vi er et rigt land og har råd til at have masser af terrorister på tålt ophold her. De skal også have deres familier herop og for kun 450.000 kroner om året kan een familie leve rimeligt godt, på statens regning.

Måske har jeg misforstået noget? Men har de unge søde drenge ydet een krone til staten i form af skat, eller er det bare en gammeldags ordning, som ikke passer ind i samfundet i dag?

Jeg har en lumsk tanke om at Morten kun tænker på sig selv og at det jo snart er valg.

Stemmer til radikale kan jo kun komme fra folk der er dansk-fjentlige. Eller at de tjener millioner på flygtningenasserne.

I mine øjne da er alle som tjener på flygtningene, de værste nasserøve som får staten til at betale deres løn.  De kan ikke drømme om at hjælpe en flygtning, af egen lomme. De er jo korrupte  hele baduljen. Flygtningenævnet består jo af dommere og advokater, som griner af os betalere.

De svenskere

Mange har troet at svenskerne var demokratiske og ansvarsbeviste, men ni kan vi erfarer at det en and.

De problemer svenskerne har angående indvandrer og flygtninge, gør at regeringen slet ikke tør lave et valg. De er så bange for at sverigsdemokraterne får mere magt.

Ingen af de etablerede partier vil være i stue med disse dumme mennesker.

Vi må så erkende at årsagen til at de ikke vil have nyvalg, er at de er meget bange for at mange politikere ikke vil have arbejde efter valget.

Så hellere være udemokratiske. uden at sige for meget, så er de jo bare korrupte, som så mange andre politikere. De er virkelig bange for at miste deres job og magt, men det holder jo ikke særlig lang tid, for nu må regeringen sammen med andre politikere, lave en reform der aldrig vil blive til noget. Altså gør de grin med deres vælgere. på lang sigt vil de lide nederlag og derfor vil de suge til sig inden de går ned med flaget.

Men hvem har da virkelig troet på at svenske politikere er ærlige? de er jo kun politikere og meler deres egen kage.

Efter et par moskeer er gået op i brand, takket være at bander fra muslimske samfund bekriger hinanden, så vil den svenske regering med glæde sørge for at der bliver bygget en ny moske, der er mere moderne og brandsikker.

Der går for resten rygter om at muslimerne var utilfredse med deres moske og derfor selv satte ild i den, men det er nok kun en and. Ligesom da den svenske flåde mente at russerne havde sejlet i svensk farvand, for så kan de få større bevilling til at flåden bliver moderniseret. 

Man skal bare finde en god undskyldning for at få flere penge. er det mon ikke korrupt.

Hjælp til flygtninge.

jeg synes det er så smukt når folk siger, at VI selvfølgelig skal hjælpe flygtninge.

Vi har råd til det, siger mange.

Jo men jeg ville forfærdelig gerne have et bevis på deres barmhjertelige handlinger. De skal bare selv betale samtlige udgifter, det koster at have en flygtning.

Desværre så tror jeg ikke der vil komme en håndfuld flygtninge.

Hvor er det let at bruge andres penge, bare man ikke selv skal yde noget, for så er der pludselig ikke overskud til andet end tomme ord. Tænk på det kære barmhjertelige medborgere. 

Danskere i mindretal.

Det er da gået ret hurtigt med indvandrerovertal i Danmark.

Jamen det er da alle tiders, at vi rigtige danskere nu kan bryste os af at være noget særligt. Ligesom truede fuglearter, så må vi passes ekstra på.

Bare vi nu kan få lov at beholde vores sprog, for det er noget bøvlet, hvis vi skal lære forskellige arabiske dialekter.

Vi mister vores kultur, men pyt med det, for den er jo ikke noget særligt.

Vores tro er i indvandrerøjne intet værd. for vi er jo hedninge og bliver regnet for beskidte køtere.

Om føje år så er Danmark blevet muslimsk område og udrensningen af hedninge er færdig.

At vi selv er skyld i det, kan vi ikke benægte, men vi var jo bare for dumme til at se skriften på væggen. Vi har jo politikere der tuder os fulde af racisme overfor bedre mennesker.

Vi har såmænd fået det som vi selv er årsag til. Men hvor er danskere dog snotdummere end muslimerne tillader. 

Mere kontrol, siger Bjarne Corydon.

Vi skal ikke tro, at socialdemokraterne vil sine vælgere det godt.

Alle, der arbejder i det offentlige, skal ses efter i sømmene. De laver ikke nok, og så skal der mere fut i bentøjet. Derfor skal der ansættes Mange medarbejdere, der kun skal kontrollere disse dovne hjælpere, og hvad der ellers går og laller rundt i den offentlige sektor.

Kontrollørerne skal helst være gode socialdemokrater, og de skal belønnes for at være medlemmer af partiet.

Bureaukratiet blomstrer i det faldne parti, så vi må vel erkende, at de forsøger at rage til sig, mens tid er.

Jeg er nu overbevist om, at der burde indsættes kontrol, som skal se kontrollørerne efter i sømmene, for de er jo kun socialdemokrater, hvilket vil sige, at de ikke er egnet til dette arbejde. De burde have kontanthjælp i stedet for.

Vi har i forvejen en kæmpestor ansættelse af socialdemokrater, i offentlige stillinger, som slet ikke kan finde ud af, hvad deres job består i. ( De er jo bare blevet puttet ind, uden krav til jobbet). De burde fjernes, inden kommende kontrollører opdager, at de er totalt unødvendige.

Jeg synes nu, at socialdemokraterne behandler deres offentlige ansatte ringe, men jeg kan da godt forstå det fra deres synspunkt. De tror jo, at arbejderne er lige så dovne og sløve, som dem selv. ( Tyv tror, at hver mand stjæler)

Socialdemokraterne tror ikke på, at tillid, ansvar og glæde til arbejde, giver de bedste resultater. Men sådan er socialdemokrater bare, de har jo ingen at se op til.  

Utroværdige politikere. Kom nu med sandheden.

Vore politikere siger så pænt, at vi skal modtage disse mange flygtninge, der for tiden vælter ind i landet, og de bruger megen tid på at fortælle os, at vi skal behandle flygtningene rigtig godt. ( Det er børn med fuldskæg, traumer og sygdomme i sjæl og legeme)

Vi oplever, at der gøres rigtig meget økonomisk for gæsterne, og ikke nok med det, de får endda tilbudt, at blive her i Danmark hele livet, og vi betaler samtlige udgifter, i starten, ( hvor lang tid aner vi ikke).

 Hvorfor?

Jo, vi må erkende, at det er os selv, der er årsag til, at vi er så gæstfrie.

Vi har sendt soldater ned for at dræbe deres familier, koner, mødre og børn, og nu vil vi gerne afsone vores grusomheder. De mange flygtninge har mistet alt, og selvfølgelig hader de os. Men nogle vil nok tilgive os for, at vi ødelagde deres liv, når vi betaler deres ophold.

Vi kan roligt sige, at flygtningene har fuld berettigelse til at komme her og få betalt alt, og vi skal naturligvis yde vores bedste.

Det er den virkelige årsag til, at vi hjælper disse flygtninge. Vi gør det bestemt ikke af menneskelige grunde og bør være på vagt døgnet rundt, for en dag vil de tage hævn på os.

Måske venter de på at overtage vores land, og det kan vi jo ikke bebrejde dem.

Men hvorfor siger vore politikere ikke sandheden til os?

Ganske enkelt, de er vattede, dumme og undermennesker, som ikke tænker selv. Lad os komme af med disse tåber, der kun har en ting i tankerne, deres taburet.

Mon ikke det er ved at gå op for de fleste danskere, at vore politikere er korrupte og ikke er værdige til at bestride deres job. Stem dem ud, og gør Danmark dansk igen.

Det er da en trist oplevelse, med de 10 drab af tegnere og 2 sikkerhedsfolk.

Men når nu alle er faldt lidt ned, så betød hændelsen også noget godt. Bladet der normalt har et oplag på 65000, vil lave 1 million eksemplarer for at mindes deres medarbejdere. Det vil betyde en indtægt på næsten 100 millioner euro, så mon ikke disse penge er et godt plaster på såret.

Ikke nok med det, men de 12 døde er blevet til helte, eller som man siger i andre samfund, så er de blevet martyrer.

Uanset om man fanger de 2 gerningsmænd, så er de allerede helte. De betyder meget for deres ligesindede. Vi må derfor forvente at der vil komme endnu flere angreb fra disse modstandsmænd, der føler sig krænket. De ytre sig lige så meget som de soldater der bekriger andre lande. Her er disse lvfølgelig angrebsmænd, som vore politikere kalder for helte,  især når de dræber uskyldige kvinder og børn. Deres mål er at skabe fred i det land de har angrebet.

Er der ikke noget galt et sted?

Men intet er mere galt uden det også er godt, for nu skal man i mange lande have flere sikkerhedsfolk. Hvis man skal passe bare lidt på de mange utilpassede mennesker, så skal der ansættes mindst 15000 nye folk i sving.

Det kan så rette op på den store arbejdsløshed, som Frankrig har.

Den Europæiske kravlegård ( Unionen).

Det er da sørgeligt at vi som europæer må erfare at i de Store verdensdele, da bliver

denne union betegnet som " Amerikas Skødehund".

Det er jo uduelige politikere og regeringsfolk, der er så uegnet til deres job,  at de er totalt til grin.

Det er naturligvis også derfor at unionen kun lever op til at bære navnet, "kravlegården."

Vi ser jo at selv i Nato, har man brugt en uduelig Fogh, der kun fik  denne stilling, fordi han som skødehund gik i krig med Amerika, uden han havde bevis på om årsagen var rigtig.

Fogh har været en grinagtig vits i den store verden. Selv hans skoleengelsk var så dårlig, at den blev brugt som billig underholdning. Altså stakkels Fogh var igen totalt til grin. Derfor var det jo normalt at han havde tilnavnet fjog.

Vi ser også at den franske Hollande er blandt de mest grinagtige politikere i Frankrig, og han håber nu på at vise han er politiker, ved at gå sammen med sin hjælper og støttepædagog Merkel. De forsøger at redde ansigt, men har bare ikke noget at byde på. De har bare løst krudt i bøssen. De gør det jo kun at redde sig selv og få folk til at tro de er handlekraftige.

Der er 2 krige i gang og det er Amerika som har startet dem begge. Disse middelalder   tænkende mennesker, tror stadig på at krige er eneste løsningen på at få magt over hele verden.  Amerikanerne har med held fået kravlegården i Europa  til at holde med sig, og samtidigt griner de ad disse skødehunde, som lægger sig på maven og gør alt hvad de får besked om. Det er virkelig ydmygende at være europæer i en moderne verden.

Hvis Europa igen skal få betydning på verdensplan, så skal kravlegården  nedlægges og  dygtige embedsmænd skal lære at forhandle. europæiske  politikere betegnes som affald, der kun har fået en taburet, fordi de er gode snakkemaskiner. 

Politik på højt plan. 

Nu skal vi altså med i europol. Det er da alle tiders politik. Vi skal være med i unionen på fuld tid. Ja politik er en sjov ting. Man bruger alle midler til at få os ind i unionen, der kun er til for politikere, som intet er værd.

Det er da uhyggeligt at man kan finde på at fortælle os borgere at vi kun kan leve fredeligt i verden, hvis vi er med i dette cirkus.

At man i unionen ellers har vist sig som kyllinger, der end ikke er værd at slagte, da de ingen kød har på sig, så er det måske sidste mulighed de har for at få os med.

De gør det kun for deres egen vinding og så håber de at vi sluger kamelen.

Disse tosser til poiltikere regner også med at vi let vil stemme os ind i euroen, for det er jo en  betingelse for at vi på billigste måde kan være med i europol. Vi skal nemlig betale de tusindvis af nye politikere, som skal indsættes for at europol kan virke.

I mine øjne da viser vore unionsglade politikere, virkelig hvor korrupte de er.

Men når det drejer sig om magt og penge for disse politikere, så går de ikke af vejen for at bruge løgne og utroværdige midler, for at suge til sig, af borgernes penge.

Politikere er jo ikke borgere, men lever af borgere, hvilket de har det rigtig godt med.

Politikere har aldrig ydet enb klink for samfundet, man har altid kun været en udgift for os.

Det vil bestemt ikke undre mig, om det er politikere, der har bestilt angrebet?

Det gik jo kun ud over ganske få, og at vi melder os ind i europol er langt vigtigere end menneskeliv af borgere.

De kan jo blive helte og så tror befolkningen på den.

Terrorister.

Jeg tager, som rigtig mange andre mennesker, kraftigt afstand fra terrorister. IS er farlige for os alle, og de skal ikke have lov at bekrige os.

Jeg tager selvfølgelig også afstand fra de mange soldater, der på grund af deres regeringer, bliver sendt til andre lande, hvor de terroriserer befolkningerne.

Vi i Danmark er desværre et krigsland. Vi sender soldater ned til Irak og de andre mellemøstlige lande, der bliver bekriget af USA. Under disse krig, bliver der naturligvis dræbt mange tusinde mennesker. Kvinder og børn kan soldaterne ikke undlade at dræbe. I deres øjne, da er soldaterne selvfølgelig terrorister, og det kan jo ikke benægtes. Men danskerne regner soldaterne for helte. Hvorfor?

USA har en livsdrøm om at blive verdens hersker, og derfor har de bekriget utallige lande. Politiske årsager gør, at andre lande her iblandt Danmark gerne vil behage USA, og de vælger at være på deres side.

De lande, som bliver angrebet af USA, har ikke de store muligheder for at beskytte deres familier, så mange finder sammen og forsøger at forsvare sig på deres måde. Måske kan de ramme nogle få fjender, mens soldater dræber tusinder af kvinder og børn.

Selvfølgelig er det forkert, for de er pludselig ikke et hak bedre end USA.

Men, hvis vi nu ser det fra en anden vinkel, så kan vi måske godt forstå  de mennesker, der af USA og vores regeringer bliver betegnet som terrorister.

Hvad vil vi gøre, hvis et land kommer og angriber os med soldater. Alle, der ikke når at komme i skjul, bliver dræbt af soldaternes kugler. Vi mister forældre, søskende og børn. Vil vi så bare lade livet gå videre og sige undskyld?

Hvis din kone bliver dræbt, og 2 af dine børn bliver livsvarigt såret, vil du så tænke, det var da en skam, eller vil du  hævne dig på disse terrorister? De har jo kun ødelagt din familie.

Min forståelse for terror er ganske enkel. Det er terrorister, som angriber og dræber andre mennesker. Uanset om det er en Hitler eller Obama, Fogh, Helle, eller en radikal ung mand, så er de terrorister. Mon ikke også de har taget skade og lider af et eller andet, når de ikke har respekt for andre. Deres liv er da ikke et godt liv.

Mennesker burde have respekt for hinanden, men da mange jo har en trang til magt over for andre, så bekriger vi hinanden til enhver tid. De danske politikere har valgt USA som fader, og det er nok ikke helt dumt, for de har jo bekriget så mange lande, at der er respekt for deres angreb. Vi frygter dette krigsglade land, og bare vi er med og ikke imod, så går det nok.

Vi borgere er bare så nemme at manipulere med. Mange tror på politikere, der bruger os til at få mere magt. Politikerne er jo ikke dumme, når de så let kan få folk til at tro, at vi skal stå sammen. Den mest barske og største terrorist er dog Hitler. Ingen statsmand vil komme bare op til hans ankler. Han havde et helt samfund i sin hule hånd, og det lider de stakkels tyskere stadig af - den dag i dag.

Vi er alle klar over, at politikere er korrupte, og at de bruger frygt, for at vi skal tro på dem, derfor vil unionen køre videre, til de har kørt Europa ned.

Politikere er ikke borgere, men en udgift for borgere. Vi finder os i det og betaler for dem,  men hvor længe? At de fleste af disse samfundsnassere sagtens kan undværes, er de selv klar over, og derfor så tropper de op for at vise os, at de gerne vil være borgere, - noget en politiker aldrig bliver. De kan og vil ikke tjene deres egne penge men får dem af os borgere, og de bestemmer endda selv lønnen.

Min fantasi.

Det kan da godt være, at jeg har en fantasi der er løbet løbsk, men jeg kan bare ikke få tankerne væk fra de mange flygtninge der kommer fra Syrien, sagtens kan være berømte IS. De er jo ikke dumme, og når vi har en regering, der blindt tigger og ber disse flygtninge om at komme til Danmark, så er der måske en mening med det.

Mon det er fordi, at vi danskere har sendt soldater derned og ladet masser af mennesker dræbe, uden grund, og derfor vil hjælpe deres sønner til at tilgive os. Der er godt nok en mindre tjek de skal gennem, inden de kan få asyl, men det er kun en formsag. Vi lukker unge mænd ind, og de kan være syrer der er bange for IS, ( hvorfor dog det, det er jo landsmænd) eller de kan som sagt være IS. og som vil have hævn over mistede familiemedlemmer.

Det er smart af IS at invadere os, ved at komme  her som flygtninge. Om vi kan forvente at de en dag vender os ryggen og angriber os indefra?

At vi endda giver dem asyl, hus og penge, for senere at lade dem hente deres familier, det er da enten dumt, naivt eller er det stadig vores dårlige samvittighed?

Det er bestemt ikke syrerne der er dumme, men derimod tossegode danske politikere, der er gået helt fra snøvsen.

Vi er i krig mod dem, fordi USA vil have det. og vi er så bange for USA at vi ikke tør andet. 

I mine øjne, da er mennesker blandt de mest tumpede, der ikke har ret megen hjerne eller bruger den ikke. Mennesket er det laveste væsen i dyreriget. Det er da tankevækkende.

Vi er ved at miste mennesket i os selv.

Det er gået rigtig stærkt med at få folk til at opgive det menneskelig, her i livet.

I 1960erne startede vores samfund med at ændre vores samfund.

 

Kvinderne skulle på arbejdsmarkedet, for de var både billige og nemme at få til at yde noget. Man nedgjorde simpelthen deres rolle som moder, hustru og samlingspunkt. Kvinder var egnet til at være ude i samfundet. De ville ikke bruge tiden i kødgryderne.

De fik dog stadig børn, men igen så var det med børnepasning nedværdigende. Derfor så var staten meget glad for at tilbyde dem at andre overtog deres børns tid og opdragelse. Rigtig mange nyklækkede pædagoger overtog så det intetsigende job som mor.

Heldigvis kommer børnene jo hjem, inden de skal sove og så kan kvinden jo bruge lidt tid på dem, inden de flyver af reden.

Børnene bliver pludselig en klods om benet på kvinden. Hun er jo ikke mor mere, og når der er ting børnene har brug for, det være sig trøst eller spørgsmål, så er der ikke andre end pædagogerne de kan gå til. Børnene aner ikke hvad en mor er, men de tror at det kun er en slags reserve og st de skal sove hos denne kvinde.

Lige fra vuggestuen, som børn skal opholde sig mens de er så små, da starter de med at skal lære ipad og computer. I børnehaven vil man sikre sig på alle måder. Det kan jo være at nogle få børn, der ikke har kunnet leve op til den hjernevask, der ellers er meget effektiv, og derfor så bliver de låst inde på institutionen. Når børn kommer i skolealderen, så skal der virkelig sættes en stopper for de børn, der endnu ikke har fundet ud af systemet. Nu skal børnene være i skolen heltids. Vores regering siger dog at årsagen er at børnene skal lære meget mere, for at de kan klare sig i samfundet. Sandheden er bare en helt anden. Børnene der i dag er meget dårlige til at læse. Læse højt  op for andre. De kan ikke skrive, for de bruger kun computeren. De kan ikke stave, for det er jo nemmere at sætte stavekontrollen til. Det giver mange sjove og sørgelige oplevelser, for de mennesker der skal læse noget fra dem. De kan ikke regne. Det har de jo også computeren til. Her er det dog en god ide, for den regner jo ikke forkert. Kun hvis de taster forkert. Hvilket de jo gør ret ofte.

Jeg har ikke skrevet i lang tid. Årsagen er nok, at jeg har et godt liv, og der er ikke så meget at skrive om. Jeg har været pensionist i snart 16 år og må erkende at jeg ikke fylder meget i det offentlige. Vi kommer en del ud og vise vore film og ellers er jeg optaget af Facebook. Især debatafdelingen. Jeg blander mig i de emner som andre har startet og kan da godt starte egne emner. Unionen er jeg modstander af, og der kommer jeg med meninger, der ikke aktid falder i god jord. Hele Europa har flygtninge problemer. Det er simpelthen folkevandring og ingen gør noget for at stoppe det. I unionen er reglerne ikke holdt og selv her i Danmark kommer der folk fra Tyskland og de fleste af dem vil til Sverige, hvilket heldigvis betyder, at vi ikke skal brødføde dem. Det er Syrere der er flest af lige nu, men det er kun toppen af isbjerget, for fra Afrika og de arabiske lande søger migranter hertil, for at få et bedre liv. Vi har radikale som er helt vilde med at få folk hertil, og selv de andre partier har ikke noget imod invasionen. Det er kun DF som forsøger at stoppe flygtningene, men de bliver holdt ude af de andre partier. Flygtningene der for det meste er unge mænd skal have de bedste steder at bo, og de skal også have deres familier herop. Det drejer sig om mange tusinde mennesker, som også skal have arbejde, eller på kontanthjælp. Bare en familie på 4, får udbetalt 28-29000 kroner om måneden, plus hus, så de kan sende penge hjem til familierne. Jeg græmmes. Vi skal underlægge os dem, og det vil sige at muslimerne snart bestemmer i Danmark. Det er en uhyggelig fremtid vi er vidne til. Heldigvis er jeg så gammel, at de ikke kan ødelægge mit liv og det samme gælder Henriette. Europa er blevet syg af en virus og er døende, langsomt og sikkert. Politikere både i Danmark og i Unionen aner ikke hvad de skal gøre?

Folkevandring.

Vi har nu haft en folkevandring, af både flygtninge og migranter. De sejles over middelhavet og lander i Grækenland. Derfra går de så mod nord. Det er ikke kun små grupper, men ret så store forsamlinger.

grækenland skal ellers holde dem udenfor de andre europædiske lande, men de kan slet ikke magte det. Derfor lader di folk gå op mod Tyskland og her i skandinavien. Tyskerne vil meget gerne have dem, og selv Svirige ligefrem kalder på dem.

det er for det meste unge mænd, som ikke vil være i syrien. De vil ikke forsvarer deres land og er militærnægtere. Der kommer også børn hertil. De radikale gør meget ud af at fortælle, at det er forhutlede stakler, der har haft et frygtelig liv. Børnene skal have særlig hjælp, mener de. De fleste børn har mærkelig nok skæg, men det er naturligt, i deres fædreland, siger de radikale.

På et tidspunkt, så har sverige fået at mærke, hvad det vil sige, at der kommer så mange migranter til dem. De kan slet ikke klare at finde huse og boliger til de mange mennesker. Det er dyrt og der er rigtig mange problemer med de nye ankomne. De forlanger bedre forhold, bedre mad, flere penge og får de ikke det, så brænder de husene ned, begår vold mod svenske borgere. 

det ender med at sverige forsøger at lukke af fra Danmark og tyskland. Dette betyder så, at vi her i Danmark får mange flere ind i landet. De gør som det passer dem.  der bliver mange voldtægter, for de unge mænd er trængende, og tager hvad de kan finde på deres vej. Pigerne regner de ikke for noget, og det smitter af på politiet, for de vil heller ikke gøre noget ved de voldsager der ligger på deres bord. Vi har efter alt for lang tids venten, nu også fået tjek ved den tyske grænse. dette betyder, at der ikke kommer så mange herop, men eftersom man kun tager hver 4 eller 10 , så kommer der mange ind. Der er slet ikke styr på, hvor de er, for ingen er blevet registreret. Hele europa er ved at blive overtaget af denne folkevandring. Unionen holder møder, og gør intet for at bræmse den strøm af folk, der bare vælter ind.  

 

Corona for børn.

Corona set med menneskelige øjne.

Denne virus er alle tiders til at ændre på især børnenes dagligdag.

Tænke sig, at de ikke skal på fabrik. De skal ikke styres af pædagoger, der radikaliserer dem og sørger for, at de får en ens opdragelse. Alle børn er naturligt nok nemmest at styre, når det er en god pædagog, der former dem. Men men men,

Nu er de sørme kommet hjem i mange dage. Her skal de leve sammen med deres mor og far. Jamen, det er jo et helt andet liv. Måske kan deres forældre ikke leve op til at være forældre, men i denne tid bliver de ikke undersøgt, om de er gode nok overfor deres børn. En pædagog kan ikke angribe dem for at være slemme eller påpege, at de slår deres børn.

Børnene skal bare ikke sættes i bås derhjemme. De skal have lov til at kede sig, rigtig meget. På et tidspunkt så opdager de, at de selv kan bruge tiden til noget, de kan lide. Altså måske opfinder de en leg, eller de laver selv noget, de kan lege med. Noget af det er noget bras, men de opgiver ikke. De skal ikke sættes til at lege netop det, som pædagogerne bestemmer. Altså nu har børn mulighed for at bruge fantasien. De får ikke ordre på at male en rød blomst, men nu kan de lave en fantasiblomst og selv bestemme, hvordan den skal se ud, uden at de bliver skældt ud. Børnene opdager, at de er med i, hvad vi i gamle dage kaldte "familien". De kan få ros eller kritik, trøst og kærtegn af deres mor og ikke af den ellers så søde pædagog, der ikke mener noget, for der er jo mange flere, der skal trøstes på fabrikken.

Det bedste er, at de opdager, at de har forældre, og at de ikke bare er en klods om benet, når mor og far kommer trætte hjem fra arbejdet. Jeg vil kalde denne fantastiske tid for livets skole, som er guld værd.

Måske opdager mor og far, at de faktisk bliver snydt for en masse år sammen med deres børn, som de er i gang med at opdrage. Nu er børnene sørme ved at ligne mor eller far, hvad meninger angår. De er ikke en kopi af deres pædagog. Jeg er sikker på, at børnene vil huske denne pragtfulde tid, som de lever i dag. De er børn, der ikke bliver pacet frem, og som skal leve op til noget, deres forældre ikke kunne klare. Børn bliver mennesker med fejl og sejre, de får selvværd og er en del af en rigtig "FAMILIE". Så tak fordi, at børnene ikke skal på fabrik og ensrettes til noget, de slet ikke ønsker. De vil være mennesker og ikke fabriksdele, der kun kan bruges for at andre kan tjene penge på dem. Tak Corona.

Vi kan så håbe, at forældrene kan klare at være forældre og ikke overtager pædagogernes rolle. De er jo selv opdraget af pædagoger og tror desværre, at det er de eneste, som kan opdrage børn. Pædagoger er kun en erstatning, der ingen ansvar har, og som måske selv har børn, der ville ønske, at de var en familie.

Seneste kommentarer

12.10 | 13:53

Jeg vil gerne sende en fødselsdagshilsen til Henriette

24.11 | 16:09

Jeg er beboer og skriver på Himm. gl. Prgds's historie. Vil du fortælle mig om din mors liv efter at I flyttede herfra i 1980. Mange tak! - Også for skildringen her fra hjemmet.

17.03 | 07:37

Det er sjovt at få vores og dine familiehistorier på skrift, Henriette; det er da utroligt at du huske alle de detaljer! 😊
Jeg vidste ikke at i havde så meget gang i film business! 😎
Hav det godt K

15.03 | 13:18

Hej Henriette

Det var hyggeligt at læse dine sider igennem - bringer minder frem.

Håber du har det godt og hilsner fra Michael

Del siden