Dans fernisering

Vi skal i dag til en festlig fernisering hos Dan og Winnie, og nu nærmer vi os så Langes magasin hvor festen skal foregå.

Det ser sørme ud til, at vi tager Dan på sengen, han har endnu ikke fået sat flagene op ved indgangen, men Dan, han er nu ikke sådan til at hylde ud af den, og han fortsætter roligt med sit job, mens de første gæster trænger sig på.   

Vi trapper så op på 1ste salen, hvor der er ferniseret med festlige og farverige malerier, og i år er det især kvinderne, der har sat deres præg på Dans tankegang.

Winnie har også flere af sine værker med, og hun gør det jo godt i vaser og krukker, uden dog at være krukket.      og disse krystalklare kunstværker, der lyser op i vindueskarmene, kommer fra Joan Hjorts hånd. Det er da en fin kontrast til Dans Etniske ansigter.

Flere gæster har taget Dan på ordet, og de er også mødt op i farverige klæ’r. Jamen det er da en festligt komsammen.

Tak for synet Dan, du har jo stadig godt styr på penslerne dine. Hilsen Hamofilm.

Seneste kommentarer

12.10 | 13:53

Jeg vil gerne sende en fødselsdagshilsen til Henriette

24.11 | 16:09

Jeg er beboer og skriver på Himm. gl. Prgds's historie. Vil du fortælle mig om din mors liv efter at I flyttede herfra i 1980. Mange tak! - Også for skildringen her fra hjemmet.

17.03 | 07:37

Det er sjovt at få vores og dine familiehistorier på skrift, Henriette; det er da utroligt at du huske alle de detaljer! 😊
Jeg vidste ikke at i havde så meget gang i film business! 😎
Hav det godt K

15.03 | 13:18

Hej Henriette

Det var hyggeligt at læse dine sider igennem - bringer minder frem.

Håber du har det godt og hilsner fra Michael

Del siden