Oasis of the Seas

Vi gik ombord på det dejlige skib Oasis of the Seas, og det skal føre os til Caribien.

Det er lidt af en drøm at foretage sig en tur med dette skønne skib. Verdens største flydende hotel. Vi har et stateroom der lige passer i størrelsen, og en balkon, hvor vi bare kan sidde og nyde havet, og de skibe der glider forbi. Nå ja, vi kan slet ikke lade være med at følge de mange flyvefisk, som glimter i vandoverfladen, og til tider ligefrem flyver flere meter over det blå hav. Vi spiser godt - alt for godt, og dette gælder alle spisestederne. Underholdning i topklasse mangler der bestemt heller ikke, og aktiviteter for både børn og voksne er der så mange af, at vi ligefrem skal vælge, for ikke at blive stresset. Det er simpelthen luksus for alle pengene.

Ruten, som skibet har for tiden, er måske ikke den mest spændende, men vejret har jo også en stor betydning. Vi mærker slet ikke at båden sejler, og der skal virkelig store bølger til, før vi bemærker noget.

Skal vi komme lidt malurt i bægret, så er det transporten fra Danmark, som godt kan være både trættende og opslidende. Vi skal beregne godt 23 timers flyvetid med pauser og ventetider i lufthavne, og så er det godt udregnet, at vi først overnatter på et hotel og bruger en dag til at genfinde den normale daglig rutine. Én ting lærer vi også og det er kø-dannelser.

På trods af køer, så går det utroligt hurtigt med at komme ombord. På trods af at mere end 6000 mennesker skal tjekkes ind, så går det faktisk temmelig hurtigt med at blive indkvarteret.

Det er en drøm - en meget stor drøm at være på Oasis of the Seas, så enkelt kan det siges.
Det har da også stor betydning, at vi har en god rejseleder med, og Ole Barfod fra Scandinavian Cruise Center er alletiders. Ole  har bare fod på det.

Der er højt til loftet, - 17 dæk, og heldigvis, så er der 24 elevatorer, der kan få os til tops og i bund.
Oasis of the Seas er bare så stor, så stor.

Der er højt til loftet, - 17 dæk, og heldigvis, så er der 24 elevatorer, der kan få os til tops og i bund.
Oasis of the Seas er bare så stor, så stor.

Seneste kommentarer

12.10 | 13:53

Jeg vil gerne sende en fødselsdagshilsen til Henriette

24.11 | 16:09

Jeg er beboer og skriver på Himm. gl. Prgds's historie. Vil du fortælle mig om din mors liv efter at I flyttede herfra i 1980. Mange tak! - Også for skildringen her fra hjemmet.

17.03 | 07:37

Det er sjovt at få vores og dine familiehistorier på skrift, Henriette; det er da utroligt at du huske alle de detaljer! 😊
Jeg vidste ikke at i havde så meget gang i film business! 😎
Hav det godt K

15.03 | 13:18

Hej Henriette

Det var hyggeligt at læse dine sider igennem - bringer minder frem.

Håber du har det godt og hilsner fra Michael

Del siden