Forord

Mor og far bliver gift november 1958, og de ser da glade ud.

Mor og far bliver gift november 1958, og de ser da glade ud.

Nu har jeg fulgt MIN Oscars erindringer gennem årene, og jeg synes faktisk, at det er smadderspændende læsning. Og derfor er jeg så begyndt at tænke tilbage på mit eget liv, som det har formet sig fra starten af og til i dag. Og efterhånden som jeg skriver, så kommer der flere ting frem, og det viser sig jo, at jeg også har haft et spændende liv, som nu kommer ned på skrift, og det er da herligt.

Velkommen til Verden

Jeg er lige blevet døbt og er i gode hænder. For både min dejlige morfar, mormor og farmor passer på mig.

Jeg er lige blevet døbt og er i gode hænder. For både min dejlige morfar, mormor og farmor passer på mig.

Jeg kommer til verden på Rigshospitalet, den 13. oktober 1959 omkring kl. 7 om morgenen. Mor vil altså føde på Rigshospitalet og ingen andre steder, og sådan bliver det.

Jeg er lidt død i sværen, lige da jeg har forladt mors mave, - lægen kalder det skindød, så derfor havner jeg i et ilttelt, hvor jeg tilbringer det første døgns tid af mit liv.

Efter nogle dage kommer mor og jeg så hjem i lejligheden på Nordre Frihavnsgade, hvor far venter os. Far er ved at læse til psykolog, og mens han skal have ro til at læse, så går mor tur omkring søerne med mig i barnevognen i det skønne og solfyldte efterår, det har mor selv fortalt mig mange gange.

Far bliver færdig som psykolog, og da jeg er omkring 3 år gammel, får han arbejde på psykiatrisk børnehospital i Risskov, og det vil så sige, at vi skal flytte til Jylland. Men vi skal jo også finde et sted at bo, og her kommer fars moster, der bliver kaldt Misse ind i billedet. Moster Misse ejer nemlig det store gods Lyngbygård, der ligger ved Brabrand, og her tilbyder hun os et landarbejderhus, hvor vi så bor, indtil vi finder vores eget.

Seneste kommentarer

12.10 | 13:53

Jeg vil gerne sende en fødselsdagshilsen til Henriette

24.11 | 16:09

Jeg er beboer og skriver på Himm. gl. Prgds's historie. Vil du fortælle mig om din mors liv efter at I flyttede herfra i 1980. Mange tak! - Også for skildringen her fra hjemmet.

17.03 | 07:37

Det er sjovt at få vores og dine familiehistorier på skrift, Henriette; det er da utroligt at du huske alle de detaljer! 😊
Jeg vidste ikke at i havde så meget gang i film business! 😎
Hav det godt K

15.03 | 13:18

Hej Henriette

Det var hyggeligt at læse dine sider igennem - bringer minder frem.

Håber du har det godt og hilsner fra Michael

Del siden