Dette dejlige skib sejlede vi med, da vi var på et spændende krydstogt helt op til Nordkap. Hvilken skøn tur og skibet, ja, det var bestemt lige så skønt.

Costa Mediterranea

 

Costa Mediterranea

Dette
skønne skib kan tage ikke mindre end 2124 mennesker ombord.

Det lyser langt væk af Italien, og jeg vil tro, at det er det smukkeste skib, hvad indretningen angår. Man føler sig virkelig i en helt anden verden, og mulighederne for at trives godt, er ufattelig mange. Ikke mindre end 12 dæk, en bredde på 32 meter og en længde på 292 meter, jo tak det er da et stort skib. Indtil i dag er det altså det skib, som jeg finder smukkest og bedst indrettet.
Med dette dejlige skib, var vi en tur op langs Norges vestkyst, hvor målet var Nordkap. Flere steder på hjemturen blev besøgt og det var alletiders tur. Oplevelser på skibet manglede der bestemt ikke. Nu havde vi Bent Holm og hans kone Margrethe som rejseledere, og de var rigtig gode til at passe på os gæster. Selvfølgelig fik vi alle gode tips om de bedste seværdigheder. Bent og Margrethe kommer for resten også fra Scandinavian Cruise Center, og tak for det.